Intrebari Frecvente

1. Care sunt beneficiile îngrijirii la domiciliu?

Astazi, ingrijirea la domiciliu este preferata ca o alternativa la ingrijirea in caminele de batrani. Persoanele care au o varsta inaintata si au nevoie de un ajutor in activitatile de zi cu zi sau sunt suferinzi de o anumita boala si nu se pot deplasa au nevoie de un ingrijitor la domiciliu. Avantajul acestui tip de serviciu este ca batranul nu paraseste locuinta si beneficiaza de tot confortul de acasa.

2. Ce nivel de îngrijire poate oferi serviciul SENIOR CARE?

In functie de necesitati, prin serviciul SENIOR CARE se poate oferi o gamă vasta de servicii de ingrijire si servicii casnice. Venim la tine acasa, facem o evaluare si facem recomandari pentru un plan de ingrijire. Uneori este nevoie doar de companie cateva ore pe zi sau ajutor la cumparaturi. Serviciile noastre sunt foarte flexibile şi se pot adapta la orice situatie.

SENIOR CARE ofera o combinatie de servicii (a se vedea serviciile descrise pentru detalii). Vom avea grija de seniori, pensionari, veterani, persoane care au suferit o interventie chirurgicala si sunt in perioada de recuperare, sau persoane care au nevoie de companie.

3. Care sunt orele de serviciu??

Oferta de servicii este este vasta in functie de necesitatile si cerintele fiecaruia pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

4. Ce se întampla daca ingrijitorea mea nu corespunde cerintelor?

Nici o problema! In cel mai scurt timp noi vom inlocui persoana care ingrijeste cu o alta persoana in baza contractului de prestari servicii.